Csodautasoknak – a kinyilatkoztatás

Mit jelent a kinyilatkoztatás?

A kinyilatkoztatás az a lelki kapcsolat, amikor közvetlen módon egyesülsz Istennel. Amikor egy időre megszabadulsz minden félelemtől és kétségtől. Amikor Isten egy kis időre megmutatja magát neked és megérzed, milyen a valódi szeretet érzése. Egy olyan megtapasztalás, amelyet soha nem tudsz szavakba önteni, mert ez a kimondhatatlan szeretet megtapasztalása. Az áhítat érzését váltja ki, mely egyedül Istennel szemben helyénvaló. Mindig egyirányú kapcsolat : Istentől áramlik feléd, nem pedig tőled Istenhez.
Ha felkészültél, a Szentlélek lehetővé teszi számodra a befogadást.
De hogyan lehet erre felkészülni?
A törzsszöveg első fejezetében találjuk meg a választ. A csodák azok, amelyek felkészíthetnek bennünket. Azt, hogy ne féljünk és ne aggódjunk, nem lehet senkire ráerőszakolni. Azonban a csodák, – amelyek a szeretet kifejeződései ,- megtanítnak bennünket a helyes érzékelésre, átalakítják a látásmódunkat, ha felismerjük, hogy mindannyian egyenlőek vagyunk. „ A csodák az egyenlők közötti szeretet jelei”
A csodák által válik lehetővé, hogy felismerjük, hogy az adó és a befogadó fél egyenlő. Ugyanazt a tökéletes szeretetet tapasztalod meg magadban, és abban, akitől kapod. Ez a szeretet – Isten és a Szentlélek által – ott vár rád minden pillanatban. Hangolódj rá erre a pillanatra! (CSÉ)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.