Csodautasoknak – 157.lecke

Miről szól a 157. lecke ?

A lecke címében van, amit tenned kell. Levetkőzni a világi attitűdjeidet, mindazt, amit az ego sugall Neked, a félelmet, a haragot, az aggodalmat, és kételkedést.
Ma csendben figyelj befele és lásd meg azt a fényt, ami öröktől fogva a Tiéd. Lásd meg magadban azt, aki valójában vagy : Isten tökéletes, szeretett Fia, aki bizalommal fordul a reá váró események elé. Hátralép, és hagyja, hogy ne az ő akarata érvényesüljön, hanem legyen az, ami lenni akar. Isten sokkal jobban tervez, mint te vagy én.
„Ma megadatik neked, hogy megérezd a Mennyország érintését, bár aztán majd visszatérsz majd a tanulás útjára” Számomra ez azt jelenti, hogy ma bepillantok az ítélkezés, a félelem , a bűntudat nélküli világba, és legalább egy pillanatra vagy egy napra úgy élek, úgy érzek, ahogy Isten szeretné, hogy éljek. Ma tökéletesen boldog vagyok. Nem hiányzik semmi és senki, ma nem hasonlítom senkihez magam, ma nem hibáztatom magam semmiért amit tettem, vagy nem tettem meg. Ma úgy élek, hogy nincs velem, bennem semmi illúzió. Ma a Mennyországban vagyok, mert az itt van a földön, itt van bennem.. Majd aztán holnaptól tanulok tovább, tapasztalok, felismerek, de most már tanultam annyit az igazságról ami lehetővé teszi nekem azt, hogy ma a Mennyországban legyek.. Nem kell terveket gyártanom, hogyan csináljam ezt. Csak belépek abba a belső csendben, ami öröktől fogva és örökké ott van bennem Csak hátralépek, és hagyom, hogy a Szentlélek vezessen és megmutassa nekem, hogy mit és hogyan tegyek.
„Megjelenünk ma Krisztus színe előtt, nyugodt derű tölt el minket … „. Krisztus az a részünk, amelyik örökké érzékeli a fényt és tisztaságot, az a részünk, amelyik az Isteni Énünkhöz kapcsolódik. Úgy jelenünk meg a Krisztus színe előtt, hogy befelé figyelünk, abba a belső csendbe, ami mentes minden illúziótól, ahol az egó nem létezik. (CSÉ)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.